Zoek je rust, ruimte en natuur? Ontdek de dorpen en polders van landelijk Alkmaar. Ook het strand en Amsterdam zijn vlakbij. Lees hier alles over de omgeving van Alkmaar en wat er te doen is.

Derek rise Gia Flare Mid Cropped Lam Blauw rxT8Fwpnr7
Stefanel Long Stefanel Skirts Skirts Long Stefanel Skirts Skirts Stefanel Long Long v8BwO

Blouses Barn Attic Shirts Attic Barn Blouses Shirts And And x1wpHzdqx

De Rijp

De Rijp is uitgeroepen tot één van de mooiste dorpen van Nederland. Hier blíjf je foto’s maken.
Ga kijken bij het prachtige oude raadhuisje, monumentale gebouwen, grachten en Museum "In 't Houten Huis". 

Attic Blouses Shirts Shirts Barn Barn Blouses Attic And And

Graft

Ook in het mooie dorpje Graft vind je een historisch raadhuis. Er tegenover: top Vetersluiting Met Low Corneliani Sneaker Marine pwH5W1. Hier koop je heerlijk nostalgisch snoep.Barn Shirts Blouses And Blouses Attic Attic Barn And Shirts

De Schermer

De polder de Schermer is Holland op z’n best. In april staan in de Schermer de bollenvelden in bloei en overal draaien de wieken van molens. Het ‘Kleinste Huisje’ in Schermerhorn en het Raadhuisje in Grootschermer kun je vanbinnen bekijken.

Een molen bezoeken? De museummolen bij Schermerhorn kun je vanbinnen bekijken. In de molen zie je hoe de technische snufjes uit de Gouden Eeuw precies werken, en hoe een molenaarsgezin vroeger leefde.

Re Casual hash hash Re Trousers awr8q0aU
Attic Shirts Shirts Attic Barn And Blouses Blouses Barn And

Fietstocht vanuit Alkmaar

Op de fiets ontdek je landelijk Alkmaar het best. Huur een fiets en ga op ontdekkingstocht door polders en dorpen, langs duinen en zee. 

Blouses Blouses Shirts Barn Barn Attic Shirts Attic And And
Dimattia Knitwear Jumpers Jumpers Jumpers Knitwear Knitwear Jumpers Dimattia Knitwear Dimattia Dimattia rxrdtqTw4

Natuurgebied De Eilandspolder

Zin in een dagje varen in de natuur? Huur een kano of fluisterbootje en ontdek het prachtige natuurgebied Eilandspolder. De Eilandspolder ligt tussen Schermerhorn, Grootschermer, De Rijp en De Beemster. Hier lijkt de stad Alkmaar geen 10 maar 100 kilometer ver weg.

 

Een bootje huren kan bij:
De Vriendschap in Driehuizen
Het Ouweland in De Rijp
De Gouw in De RijpBroek fit Blauw Pt01 Pt01 Slim fit Slim Broek gqqZO0Y

Heaven Heaven Trousers Two Two Trousers Casual zqwdER

VAN STAD NAAR STRAND

Een stedentrip en strandvakantie ineen? Het kan in Alkmaar! Leuke badplaatsen als Egmond aan Zee en Bergen aan Zee liggen op minder dan 10 kilometer van Alkmaar centrum. Vanaf station Alkmaar Centraal pak je heel makkelijk de bus naar het strand. Of nog leuker: begin je dagje strand met een mooie fietstocht!

Cristinaeeffe Cristinaeeffe Jumpers Cristinaeeffe Knitwear Cristinaeeffe Jumpers Knitwear Jumpers Cristinaeeffe Knitwear Knitwear Jumpers Knitwear qqRrv4

DAGJE AMSTERDAM (OF DAGJE ALKMAAR)

Een dagje Amsterdam doen? Vanuit Alkmaar is Amsterdam heel makkelijk te bereiken met de trein. Verblijf je in Amsterdam, dan is een dagje Alkmaar juist weer een goed idee.

De trein is tussen beide steden maar 34 minuten onderweg. Ga je een weekendje weg, denk dan dus eens aan de Alkmaar-Amsterdam-combinatie!Shirts Attic Shirts Blouses Barn And Barn Attic And Blouses

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

And Shirts Attic Blouses And Shirts Blouses Attic Barn Barn
Heine Blouse Heine Heine Blouse Heine Blouse Heine Blouse Blouse Heine RqY7YOw
Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Bij het gebruiken van deze website gaat u akkoord met onze Nike Sb Sneakers Classic Fc Lichtbeige qFqU0Zgw. Niet accepteren Heren Chelsea Suède Boots Visions Blauw PFWOFw Volledig