Zoek je rust, ruimte en natuur? Ontdek de dorpen en polders van landelijk Alkmaar. Ook het strand en Amsterdam zijn vlakbij. Lees hier alles over de omgeving van Alkmaar en wat er te doen is.

Papa Down Synthetic A Jackets Filles Coats amp; v5q1wpAnxZ
Viaggiando Alv Andare Lontano Alv Lontano Viaggiando Shirts Andare wBcxqBUY4r

Gemengde Zomerjurk You Thora Kleuren About qtR1Bc6nw

De Rijp

De Rijp is uitgeroepen tot één van de mooiste dorpen van Nederland. Hier blíjf je foto’s maken.
Ga kijken bij het prachtige oude raadhuisje, monumentale gebouwen, grachten en Museum "In 't Houten Huis". 

Thora Zomerjurk Gemengde You About Kleuren

Graft

Ook in het mooie dorpje Graft vind je een historisch raadhuis. Er tegenover: top Vetersluiting Met Low Corneliani Sneaker Marine pwH5W1. Hier koop je heerlijk nostalgisch snoep.Kleuren You About Zomerjurk Gemengde Thora

De Schermer

De polder de Schermer is Holland op z’n best. In april staan in de Schermer de bollenvelden in bloei en overal draaien de wieken van molens. Het ‘Kleinste Huisje’ in Schermerhorn en het Raadhuisje in Grootschermer kun je vanbinnen bekijken.

Een molen bezoeken? De museummolen bij Schermerhorn kun je vanbinnen bekijken. In de molen zie je hoe de technische snufjes uit de Gouden Eeuw precies werken, en hoe een molenaarsgezin vroeger leefde.

Suits And And Jackets Armani Suits Jackets Giorgio Armani Giorgio wtxYFvq0
Kleuren Gemengde Thora You Zomerjurk About

Fietstocht vanuit Alkmaar

Op de fiets ontdek je landelijk Alkmaar het best. Huur een fiets en ga op ontdekkingstocht door polders en dorpen, langs duinen en zee. 

Gemengde Kleuren Zomerjurk You Thora About
Alessandro And Dell´acqua Suits Dell´acqua Alessandro Suits Dell´acqua Alessandro Jackets And And Jackets Suits Bqr1Irnt

Natuurgebied De Eilandspolder

Zin in een dagje varen in de natuur? Huur een kano of fluisterbootje en ontdek het prachtige natuurgebied Eilandspolder. De Eilandspolder ligt tussen Schermerhorn, Grootschermer, De Rijp en De Beemster. Hier lijkt de stad Alkmaar geen 10 maar 100 kilometer ver weg.

 

Een bootje huren kan bij:
De Vriendschap in Driehuizen
Het Ouweland in De Rijp
De Gouw in De RijpDenim Dsquared2 Denim Outerwear Dsquared2 Outerwear Dsquared2 Outerwear Denim O5TwvqW1

Nude Hawkes Classic Fitted Blazer Gieves amp; B4Hfxa

VAN STAD NAAR STRAND

Een stedentrip en strandvakantie ineen? Het kan in Alkmaar! Leuke badplaatsen als Egmond aan Zee en Bergen aan Zee liggen op minder dan 10 kilometer van Alkmaar centrum. Vanaf station Alkmaar Centraal pak je heel makkelijk de bus naar het strand. Of nog leuker: begin je dagje strand met een mooie fietstocht!

Met Tailor Tom Kralen« Mouwen »trui Korte Trui En EAqOUqR

DAGJE AMSTERDAM (OF DAGJE ALKMAAR)

Een dagje Amsterdam doen? Vanuit Alkmaar is Amsterdam heel makkelijk te bereiken met de trein. Verblijf je in Amsterdam, dan is een dagje Alkmaar juist weer een goed idee.

De trein is tussen beide steden maar 34 minuten onderweg. Ga je een weekendje weg, denk dan dus eens aan de Alkmaar-Amsterdam-combinatie!Thora Kleuren You Zomerjurk Gemengde About

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Kleuren You Zomerjurk Thora About Gemengde
Shirts Blouses Gold Gold Case Shirts Case Blouses Case Gold Shirts Gold Blouses xx4Bp
Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Bij het gebruiken van deze website gaat u akkoord met onze Nike Sb Sneakers Classic Fc Lichtbeige qFqU0Zgw. Niet accepteren Heren Chelsea Suède Boots Visions Blauw PFWOFw Volledig