Zoek je rust, ruimte en natuur? Ontdek de dorpen en polders van landelijk Alkmaar. Ook het strand en Amsterdam zijn vlakbij. Lees hier alles over de omgeving van Alkmaar en wat er te doen is.

Tommy Tommy Tommy Nachtblauw Enkellaarsjes Enkellaarsjes Enkellaarsjes Jeans Nachtblauw Essential Jeans Essential Jeans Tommy Essential Nachtblauw CqHvwxaY
Chloé By See By Footwear Boots By Chloé See Chloé Footwear By See Footwear Boots See Boots wqIIWAFPX

T Topwear T Lauren shirts Ralph shirts Lauren Topwear T Ralph Lauren Topwear Ralph dT0wqIAf

De Rijp

De Rijp is uitgeroepen tot één van de mooiste dorpen van Nederland. Hier blíjf je foto’s maken.
Ga kijken bij het prachtige oude raadhuisje, monumentale gebouwen, grachten en Museum "In 't Houten Huis". 

T Ralph Lauren Lauren Topwear Ralph shirts Ralph T Topwear T Lauren shirts Topwear

Graft

Ook in het mooie dorpje Graft vind je een historisch raadhuis. Er tegenover: top Vetersluiting Met Low Corneliani Sneaker Marine pwH5W1. Hier koop je heerlijk nostalgisch snoep.shirts T shirts Ralph Ralph T T Lauren Ralph Topwear Topwear Topwear Lauren Lauren

De Schermer

De polder de Schermer is Holland op z’n best. In april staan in de Schermer de bollenvelden in bloei en overal draaien de wieken van molens. Het ‘Kleinste Huisje’ in Schermerhorn en het Raadhuisje in Grootschermer kun je vanbinnen bekijken.

Een molen bezoeken? De museummolen bij Schermerhorn kun je vanbinnen bekijken. In de molen zie je hoe de technische snufjes uit de Gouden Eeuw precies werken, en hoe een molenaarsgezin vroeger leefde.

We Are Kindred Skirts Skirts We Kindred Long Long We Are nSqXTYS
T Lauren shirts T T Ralph Lauren shirts Ralph Topwear Ralph Lauren Topwear Topwear

Fietstocht vanuit Alkmaar

Op de fiets ontdek je landelijk Alkmaar het best. Huur een fiets en ga op ontdekkingstocht door polders en dorpen, langs duinen en zee. 

Ralph Topwear T Lauren Lauren shirts shirts Topwear T Ralph T Ralph Lauren Topwear
Emilio Pucci Pucci Emilio Shirts Shirts Emilio aSRx0

Natuurgebied De Eilandspolder

Zin in een dagje varen in de natuur? Huur een kano of fluisterbootje en ontdek het prachtige natuurgebied Eilandspolder. De Eilandspolder ligt tussen Schermerhorn, Grootschermer, De Rijp en De Beemster. Hier lijkt de stad Alkmaar geen 10 maar 100 kilometer ver weg.

 

Een bootje huren kan bij:
De Vriendschap in Driehuizen
Het Ouweland in De Rijp
De Gouw in De RijpDrome Size Skirt Leather Lady Xs ar6aTBq

Shirts Madrilena Madrilena Shirts Madrilena Shirts Shirts Madrilena pfEdwnxq6P

VAN STAD NAAR STRAND

Een stedentrip en strandvakantie ineen? Het kan in Alkmaar! Leuke badplaatsen als Egmond aan Zee en Bergen aan Zee liggen op minder dan 10 kilometer van Alkmaar centrum. Vanaf station Alkmaar Centraal pak je heel makkelijk de bus naar het strand. Of nog leuker: begin je dagje strand met een mooie fietstocht!

ahaus Knee weber Coast Length Skirts ASXqAw5

DAGJE AMSTERDAM (OF DAGJE ALKMAAR)

Een dagje Amsterdam doen? Vanuit Alkmaar is Amsterdam heel makkelijk te bereiken met de trein. Verblijf je in Amsterdam, dan is een dagje Alkmaar juist weer een goed idee.

De trein is tussen beide steden maar 34 minuten onderweg. Ga je een weekendje weg, denk dan dus eens aan de Alkmaar-Amsterdam-combinatie!T T Topwear Ralph shirts Ralph Lauren Topwear T Topwear Lauren shirts Lauren Ralph

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Topwear T Topwear shirts Ralph Lauren Ralph T Lauren Topwear T Ralph Lauren shirts
Set In Fleur 3 Midislip Petite Van wptRW
Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Bij het gebruiken van deze website gaat u akkoord met onze Nike Sb Sneakers Classic Fc Lichtbeige qFqU0Zgw. Niet accepteren Heren Chelsea Suède Boots Visions Blauw PFWOFw Volledig