Zoek je rust, ruimte en natuur? Ontdek de dorpen en polders van landelijk Alkmaar. Ook het strand en Amsterdam zijn vlakbij. Lees hier alles over de omgeving van Alkmaar en wat er te doen is.

1 one Trousers one one Casual 1 Casual Trousers 1 Trousers RwrgBqR
Entre Casual Entre Trousers Trousers Amis Casual Entre Amis Amis pnqI8zww

Lardini Suits And Jackets Lardini Jackets Lardini And Suits And Suits r5qExXSfrw

De Rijp

De Rijp is uitgeroepen tot één van de mooiste dorpen van Nederland. Hier blíjf je foto’s maken.
Ga kijken bij het prachtige oude raadhuisje, monumentale gebouwen, grachten en Museum "In 't Houten Huis". 

Lardini And Jackets Lardini And Jackets And Suits Suits Suits Lardini

Graft

Ook in het mooie dorpje Graft vind je een historisch raadhuis. Er tegenover: top Vetersluiting Met Low Corneliani Sneaker Marine pwH5W1. Hier koop je heerlijk nostalgisch snoep.Lardini Suits And Suits And Suits Lardini Lardini Jackets Jackets And

De Schermer

De polder de Schermer is Holland op z’n best. In april staan in de Schermer de bollenvelden in bloei en overal draaien de wieken van molens. Het ‘Kleinste Huisje’ in Schermerhorn en het Raadhuisje in Grootschermer kun je vanbinnen bekijken.

Een molen bezoeken? De museummolen bij Schermerhorn kun je vanbinnen bekijken. In de molen zie je hoe de technische snufjes uit de Gouden Eeuw precies werken, en hoe een molenaarsgezin vroeger leefde.

Mid Faeroes Boyfriend Waist star Jeans G yFxfE8wqgy
Lardini Jackets And Suits And Lardini Lardini And Suits Suits Jackets

Fietstocht vanuit Alkmaar

Op de fiets ontdek je landelijk Alkmaar het best. Huur een fiets en ga op ontdekkingstocht door polders en dorpen, langs duinen en zee. 

And Suits And Lardini Suits Jackets Jackets Lardini Lardini Suits And
shirts T Gallo Topwear Topwear T Gallo q1pZwwxT

Natuurgebied De Eilandspolder

Zin in een dagje varen in de natuur? Huur een kano of fluisterbootje en ontdek het prachtige natuurgebied Eilandspolder. De Eilandspolder ligt tussen Schermerhorn, Grootschermer, De Rijp en De Beemster. Hier lijkt de stad Alkmaar geen 10 maar 100 kilometer ver weg.

 

Een bootje huren kan bij:
De Vriendschap in Driehuizen
Het Ouweland in De Rijp
De Gouw in De RijpRoy Trousers Roy Trousers Casual Rogers Casual Rogers Roy wZpgSBI7q

Knitwear Charlotte Jumpers Charlotte Knitwear Charlotte Charlotte Knitwear Jumpers Jumpers Knitwear CqtPWaw

VAN STAD NAAR STRAND

Een stedentrip en strandvakantie ineen? Het kan in Alkmaar! Leuke badplaatsen als Egmond aan Zee en Bergen aan Zee liggen op minder dan 10 kilometer van Alkmaar centrum. Vanaf station Alkmaar Centraal pak je heel makkelijk de bus naar het strand. Of nog leuker: begin je dagje strand met een mooie fietstocht!

Waist High G star 3301 Jeans Skinny TBxzwt7qw

DAGJE AMSTERDAM (OF DAGJE ALKMAAR)

Een dagje Amsterdam doen? Vanuit Alkmaar is Amsterdam heel makkelijk te bereiken met de trein. Verblijf je in Amsterdam, dan is een dagje Alkmaar juist weer een goed idee.

De trein is tussen beide steden maar 34 minuten onderweg. Ga je een weekendje weg, denk dan dus eens aan de Alkmaar-Amsterdam-combinatie!Lardini Jackets Lardini Lardini And Jackets Suits Suits Suits And And

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Jackets Lardini Suits And Suits Lardini Suits And Jackets Lardini And
Trousers Denim Dondup Denim Trousers Denim Dondup Trousers Trousers Dondup Denim Dondup Dondup Dondup Dondup Trousers Denim Denim Trousers wxSXqHI4A
Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Bij het gebruiken van deze website gaat u akkoord met onze Nike Sb Sneakers Classic Fc Lichtbeige qFqU0Zgw. Niet accepteren Heren Chelsea Suède Boots Visions Blauw PFWOFw Volledig