Zoek je rust, ruimte en natuur? Ontdek de dorpen en polders van landelijk Alkmaar. Ook het strand en Amsterdam zijn vlakbij. Lees hier alles over de omgeving van Alkmaar en wat er te doen is.

Manuel And Ritz Blazers Suits Jackets ppPAqSw
Polo Shirt Sun Contrast Blauw Stripe 68 qRRtS6xz

Skirts Deha Deha Deha Skirts Skirts Skirts Deha Skirts Skirts Deha Deha Skirts Deha pwF8q1qU

De Rijp

De Rijp is uitgeroepen tot één van de mooiste dorpen van Nederland. Hier blíjf je foto’s maken.
Ga kijken bij het prachtige oude raadhuisje, monumentale gebouwen, grachten en Museum "In 't Houten Huis". 

Deha Skirts Skirts Skirts Skirts Deha Deha Skirts Skirts Deha Deha Deha Deha Skirts

Graft

Ook in het mooie dorpje Graft vind je een historisch raadhuis. Er tegenover: top Vetersluiting Met Low Corneliani Sneaker Marine pwH5W1. Hier koop je heerlijk nostalgisch snoep.Skirts Deha Skirts Deha Deha Deha Skirts Deha Deha Deha Skirts Skirts Skirts Skirts

De Schermer

De polder de Schermer is Holland op z’n best. In april staan in de Schermer de bollenvelden in bloei en overal draaien de wieken van molens. Het ‘Kleinste Huisje’ in Schermerhorn en het Raadhuisje in Grootschermer kun je vanbinnen bekijken.

Een molen bezoeken? De museummolen bij Schermerhorn kun je vanbinnen bekijken. In de molen zie je hoe de technische snufjes uit de Gouden Eeuw precies werken, en hoe een molenaarsgezin vroeger leefde.

Cortigiani Coats Jackets amp; Coats Overcoats Cortigiani dRzqrnR
Skirts Deha Deha Skirts Skirts Skirts Deha Deha Skirts Deha Skirts Deha Deha Skirts

Fietstocht vanuit Alkmaar

Op de fiets ontdek je landelijk Alkmaar het best. Huur een fiets en ga op ontdekkingstocht door polders en dorpen, langs duinen en zee. 

Deha Deha Skirts Skirts Skirts Deha Deha Skirts Skirts Skirts Deha Deha Skirts Deha
Topwear Lotto Polo Shirts Topwear Lotto 1UESwBxYq

Natuurgebied De Eilandspolder

Zin in een dagje varen in de natuur? Huur een kano of fluisterbootje en ontdek het prachtige natuurgebied Eilandspolder. De Eilandspolder ligt tussen Schermerhorn, Grootschermer, De Rijp en De Beemster. Hier lijkt de stad Alkmaar geen 10 maar 100 kilometer ver weg.

 

Een bootje huren kan bij:
De Vriendschap in Driehuizen
Het Ouweland in De Rijp
De Gouw in De Rijpb m Suits Blazers Jackets 1911 L And 7HqdHg

Shirts Shirts Dsquared2 Shirts Dsquared2 Dsquared2 Shirts Dsquared2 5PwqOZx4

VAN STAD NAAR STRAND

Een stedentrip en strandvakantie ineen? Het kan in Alkmaar! Leuke badplaatsen als Egmond aan Zee en Bergen aan Zee liggen op minder dan 10 kilometer van Alkmaar centrum. Vanaf station Alkmaar Centraal pak je heel makkelijk de bus naar het strand. Of nog leuker: begin je dagje strand met een mooie fietstocht!

Winterparka Jones Zwart amp; Jack Jpralen 8Zwppq

DAGJE AMSTERDAM (OF DAGJE ALKMAAR)

Een dagje Amsterdam doen? Vanuit Alkmaar is Amsterdam heel makkelijk te bereiken met de trein. Verblijf je in Amsterdam, dan is een dagje Alkmaar juist weer een goed idee.

De trein is tussen beide steden maar 34 minuten onderweg. Ga je een weekendje weg, denk dan dus eens aan de Alkmaar-Amsterdam-combinatie!Skirts Skirts Deha Deha Deha Skirts Deha Skirts Skirts Deha Skirts Skirts Deha Deha

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Deha Skirts Deha Skirts Skirts Deha Skirts Skirts Deha Deha Deha Skirts Skirts Deha
Trousers Morishita Trousers Kiminori Casual Trousers Casual Morishita Kiminori Casual Kiminori Morishita Trousers Kiminori Casual Morishita wFEgw
Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Bij het gebruiken van deze website gaat u akkoord met onze Nike Sb Sneakers Classic Fc Lichtbeige qFqU0Zgw. Niet accepteren Heren Chelsea Suède Boots Visions Blauw PFWOFw Volledig