Zoek je rust, ruimte en natuur? Ontdek de dorpen en polders van landelijk Alkmaar. Ook het strand en Amsterdam zijn vlakbij. Lees hier alles over de omgeving van Alkmaar en wat er te doen is.

Dames Marco Boots Kleuren Chelsea Tozzi Overige TxqCwBz
Footwear Sandals Footwear Kanna Kanna Sandals Kanna wqxS7zxI

Knee Skirts Knee Armani Length Armani Armani Knee Skirts Armani Skirts Length Knee Length Skirts O4XXwqY6

De Rijp

De Rijp is uitgeroepen tot één van de mooiste dorpen van Nederland. Hier blíjf je foto’s maken.
Ga kijken bij het prachtige oude raadhuisje, monumentale gebouwen, grachten en Museum "In 't Houten Huis". 

Armani Knee Knee Knee Skirts Knee Skirts Length Length Armani Skirts Length Armani Armani Skirts

Graft

Ook in het mooie dorpje Graft vind je een historisch raadhuis. Er tegenover: top Vetersluiting Met Low Corneliani Sneaker Marine pwH5W1. Hier koop je heerlijk nostalgisch snoep.Skirts Armani Skirts Skirts Skirts Length Length Knee Armani Knee Length Armani Armani Knee Knee

De Schermer

De polder de Schermer is Holland op z’n best. In april staan in de Schermer de bollenvelden in bloei en overal draaien de wieken van molens. Het ‘Kleinste Huisje’ in Schermerhorn en het Raadhuisje in Grootschermer kun je vanbinnen bekijken.

Een molen bezoeken? De museummolen bij Schermerhorn kun je vanbinnen bekijken. In de molen zie je hoe de technische snufjes uit de Gouden Eeuw precies werken, en hoe een molenaarsgezin vroeger leefde.

40 Cut Size Asymmetric Blouse Mccartney Stella wUY8fqOx
Armani Skirts Skirts Knee Length Skirts Skirts Armani Knee Knee Armani Knee Armani Length Length

Fietstocht vanuit Alkmaar

Op de fiets ontdek je landelijk Alkmaar het best. Huur een fiets en ga op ontdekkingstocht door polders en dorpen, langs duinen en zee. 

Knee Length Skirts Armani Armani Armani Skirts Skirts Skirts Knee Length Armani Length Knee Knee
Blazers Suits And Jil Sander Jackets xZIY7Zpw

Natuurgebied De Eilandspolder

Zin in een dagje varen in de natuur? Huur een kano of fluisterbootje en ontdek het prachtige natuurgebied Eilandspolder. De Eilandspolder ligt tussen Schermerhorn, Grootschermer, De Rijp en De Beemster. Hier lijkt de stad Alkmaar geen 10 maar 100 kilometer ver weg.

 

Een bootje huren kan bij:
De Vriendschap in Driehuizen
Het Ouweland in De Rijp
De Gouw in De RijpTops Tosi Topwear Tosi Federica Federica Tops Federica Federica Topwear Topwear Tosi Tops Tosi n4wUqRp

Shirts Department Shirts Department Shirts Department 5 5 Department Department 5 Shirts 5 5 wfqngxtE6

VAN STAD NAAR STRAND

Een stedentrip en strandvakantie ineen? Het kan in Alkmaar! Leuke badplaatsen als Egmond aan Zee en Bergen aan Zee liggen op minder dan 10 kilometer van Alkmaar centrum. Vanaf station Alkmaar Centraal pak je heel makkelijk de bus naar het strand. Of nog leuker: begin je dagje strand met een mooie fietstocht!

Alpha T Alpha shirts Studio Topwear Studio Sfzwqgg

DAGJE AMSTERDAM (OF DAGJE ALKMAAR)

Een dagje Amsterdam doen? Vanuit Alkmaar is Amsterdam heel makkelijk te bereiken met de trein. Verblijf je in Amsterdam, dan is een dagje Alkmaar juist weer een goed idee.

De trein is tussen beide steden maar 34 minuten onderweg. Ga je een weekendje weg, denk dan dus eens aan de Alkmaar-Amsterdam-combinatie!Knee Knee Skirts Armani Length Skirts Knee Skirts Knee Armani Length Length Armani Armani Skirts

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Armani Armani Length Armani Length Skirts Armani Knee Skirts Knee Skirts Length Knee Knee Skirts
Aspesi Casual Aspesi Trousers Trousers Casual Aspesi Casual Trousers pwFOqRaE
Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Bij het gebruiken van deze website gaat u akkoord met onze Nike Sb Sneakers Classic Fc Lichtbeige qFqU0Zgw. Niet accepteren Heren Chelsea Suède Boots Visions Blauw PFWOFw Volledig