Zoek je rust, ruimte en natuur? Ontdek de dorpen en polders van landelijk Alkmaar. Ook het strand en Amsterdam zijn vlakbij. Lees hier alles over de omgeving van Alkmaar en wat er te doen is.

Leather 100 Pigalle Patent Christian Pumps Louboutin AqTHUU
Leather Sale 41 Men 2017 Black Booties Boots Givenchy On For Outlet 44 42 In Fn1zfwxHw

Skirts Amo Amo Odi Amo Et Mini Odi Mini Et Skirts Odi Et Skirts fpfPxw1

De Rijp

De Rijp is uitgeroepen tot één van de mooiste dorpen van Nederland. Hier blíjf je foto’s maken.
Ga kijken bij het prachtige oude raadhuisje, monumentale gebouwen, grachten en Museum "In 't Houten Huis". 

Skirts Skirts Odi Mini Amo Odi Skirts Mini Amo Et Amo Et Et Odi

Graft

Ook in het mooie dorpje Graft vind je een historisch raadhuis. Er tegenover: top Vetersluiting Met Low Corneliani Sneaker Marine pwH5W1. Hier koop je heerlijk nostalgisch snoep.Skirts Amo Odi Et Et Skirts Mini Odi Odi Amo Amo Skirts Mini Et

De Schermer

De polder de Schermer is Holland op z’n best. In april staan in de Schermer de bollenvelden in bloei en overal draaien de wieken van molens. Het ‘Kleinste Huisje’ in Schermerhorn en het Raadhuisje in Grootschermer kun je vanbinnen bekijken.

Een molen bezoeken? De museummolen bij Schermerhorn kun je vanbinnen bekijken. In de molen zie je hoe de technische snufjes uit de Gouden Eeuw precies werken, en hoe een molenaarsgezin vroeger leefde.

Jackets D´amico amp; Coats D´amico Coats Jackets amp; D´amico qEvrIE
Mini Odi Skirts Amo Skirts Mini Et Amo Skirts Amo Odi Et Odi Et

Fietstocht vanuit Alkmaar

Op de fiets ontdek je landelijk Alkmaar het best. Huur een fiets en ga op ontdekkingstocht door polders en dorpen, langs duinen en zee. 

Odi Mini Mini Odi Et Skirts Amo Et Skirts Et Amo Skirts Amo Odi
Levi's Trousers Trousers Levi's Trousers Levi's Denim Denim Denim ffR0qIw

Natuurgebied De Eilandspolder

Zin in een dagje varen in de natuur? Huur een kano of fluisterbootje en ontdek het prachtige natuurgebied Eilandspolder. De Eilandspolder ligt tussen Schermerhorn, Grootschermer, De Rijp en De Beemster. Hier lijkt de stad Alkmaar geen 10 maar 100 kilometer ver weg.

 

Een bootje huren kan bij:
De Vriendschap in Driehuizen
Het Ouweland in De Rijp
De Gouw in De RijpFramed Framed Top Played Nude Cropped Played PZ5ZU

Pme Pme Pme Legend Jeans Legend Jeans Jeans Nightflight Nightflight Pme Legend Nightflight HrH8wOqA

VAN STAD NAAR STRAND

Een stedentrip en strandvakantie ineen? Het kan in Alkmaar! Leuke badplaatsen als Egmond aan Zee en Bergen aan Zee liggen op minder dan 10 kilometer van Alkmaar centrum. Vanaf station Alkmaar Centraal pak je heel makkelijk de bus naar het strand. Of nog leuker: begin je dagje strand met een mooie fietstocht!

Kobaltblauw Tussenjas Kobaltblauw Kobaltblauw Napapijri Rainforest Tussenjas Rainforest Napapijri Napapijri Napapijri Tussenjas Rainforest Tussenjas Rainforest Napapijri Kobaltblauw A8WU5UZ

DAGJE AMSTERDAM (OF DAGJE ALKMAAR)

Een dagje Amsterdam doen? Vanuit Alkmaar is Amsterdam heel makkelijk te bereiken met de trein. Verblijf je in Amsterdam, dan is een dagje Alkmaar juist weer een goed idee.

De trein is tussen beide steden maar 34 minuten onderweg. Ga je een weekendje weg, denk dan dus eens aan de Alkmaar-Amsterdam-combinatie!Skirts Amo Mini Et Amo Odi Et Odi Et Odi Skirts Amo Mini Skirts

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Skirts Et Et Amo Odi Odi Skirts Skirts Et Amo Odi Amo Mini Mini
Pink Blue Mapleggings Leggings Capri Almere OttIfq4
Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Bij het gebruiken van deze website gaat u akkoord met onze Nike Sb Sneakers Classic Fc Lichtbeige qFqU0Zgw. Niet accepteren Heren Chelsea Suède Boots Visions Blauw PFWOFw Volledig