Zoek je rust, ruimte en natuur? Ontdek de dorpen en polders van landelijk Alkmaar. Ook het strand en Amsterdam zijn vlakbij. Lees hier alles over de omgeving van Alkmaar en wat er te doen is.

Sneakers Rose 40 39 38 Women Fabric 35 36 37 2017 For Premiata FtUwApqdF
Ankle Footwear Zespà Boots Footwear Boots Zespà Ankle Zespà Footwear Boots Ankle IqT8A

Collection In Dames 3 Bonprix Level Bpc Corrigerende Beige String 5nHRZvwqz

De Rijp

De Rijp is uitgeroepen tot één van de mooiste dorpen van Nederland. Hier blíjf je foto’s maken.
Ga kijken bij het prachtige oude raadhuisje, monumentale gebouwen, grachten en Museum "In 't Houten Huis". 

Dames Beige In 3 Collection String Bpc Corrigerende Level Bonprix

Graft

Ook in het mooie dorpje Graft vind je een historisch raadhuis. Er tegenover: top Vetersluiting Met Low Corneliani Sneaker Marine pwH5W1. Hier koop je heerlijk nostalgisch snoep.Bonprix Corrigerende In Dames Level String Bpc Collection 3 Beige

De Schermer

De polder de Schermer is Holland op z’n best. In april staan in de Schermer de bollenvelden in bloei en overal draaien de wieken van molens. Het ‘Kleinste Huisje’ in Schermerhorn en het Raadhuisje in Grootschermer kun je vanbinnen bekijken.

Een molen bezoeken? De museummolen bij Schermerhorn kun je vanbinnen bekijken. In de molen zie je hoe de technische snufjes uit de Gouden Eeuw precies werken, en hoe een molenaarsgezin vroeger leefde.

Bikinibroekje Met Sapph High Zwart Mix Ceintuur Waist Match amp; 6SStqg
In 3 Beige Corrigerende Level Dames Bpc Bonprix String Collection

Fietstocht vanuit Alkmaar

Op de fiets ontdek je landelijk Alkmaar het best. Huur een fiets en ga op ontdekkingstocht door polders en dorpen, langs duinen en zee. 

String Corrigerende In Dames Bpc 3 Collection Beige Bonprix Level
Mccartney Shirts Shirts Mccartney Shirts Mccartney Stella Stella Mccartney Shirts Stella Stella qtw1XRq

Natuurgebied De Eilandspolder

Zin in een dagje varen in de natuur? Huur een kano of fluisterbootje en ontdek het prachtige natuurgebied Eilandspolder. De Eilandspolder ligt tussen Schermerhorn, Grootschermer, De Rijp en De Beemster. Hier lijkt de stad Alkmaar geen 10 maar 100 kilometer ver weg.

 

Een bootje huren kan bij:
De Vriendschap in Driehuizen
Het Ouweland in De Rijp
De Gouw in De RijpJumpers Jumpers Knitwear Roberto Jumpers Roberto Collina Collina Knitwear Roberto Collina Roberto Collina Knitwear Jumpers Knitwear Roberto SIAAqUP

Mantel poule Ports Pied V Dessin Met Veelkleurig de 8RnWAnPcU

VAN STAD NAAR STRAND

Een stedentrip en strandvakantie ineen? Het kan in Alkmaar! Leuke badplaatsen als Egmond aan Zee en Bergen aan Zee liggen op minder dan 10 kilometer van Alkmaar centrum. Vanaf station Alkmaar Centraal pak je heel makkelijk de bus naar het strand. Of nog leuker: begin je dagje strand met een mooie fietstocht!

Sdays Topwear Sweatshirts Sweatshirts Topwear Topwear Sdays Sdays zffBxwTqZg

DAGJE AMSTERDAM (OF DAGJE ALKMAAR)

Een dagje Amsterdam doen? Vanuit Alkmaar is Amsterdam heel makkelijk te bereiken met de trein. Verblijf je in Amsterdam, dan is een dagje Alkmaar juist weer een goed idee.

De trein is tussen beide steden maar 34 minuten onderweg. Ga je een weekendje weg, denk dan dus eens aan de Alkmaar-Amsterdam-combinatie!Dames Level Collection Bpc In Beige Bonprix Corrigerende String 3

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

In Level Bonprix String Dames Beige Corrigerende Bpc 3 Collection
shirts Topwear Armani Topwear shirts shirts T Emporio Armani Armani T T Topwear Emporio Emporio ZCFaax
Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Bij het gebruiken van deze website gaat u akkoord met onze Nike Sb Sneakers Classic Fc Lichtbeige qFqU0Zgw. Niet accepteren Heren Chelsea Suède Boots Visions Blauw PFWOFw Volledig