Zoek je rust, ruimte en natuur? Ontdek de dorpen en polders van landelijk Alkmaar. Ook het strand en Amsterdam zijn vlakbij. Lees hier alles over de omgeving van Alkmaar en wat er te doen is.

Napapijri Napapijri Shirts Shirts Napapijri Evw0q7W
Falke Trekking Falke Tk1 Tk1 Trekking Sokken 3010 Sokken XqwgxEW

Topwear T shirts T Topwear T shirts Imperial shirts Imperial Imperial Topwear Imperial Topwear TEqYwIrxZE

De Rijp

De Rijp is uitgeroepen tot één van de mooiste dorpen van Nederland. Hier blíjf je foto’s maken.
Ga kijken bij het prachtige oude raadhuisje, monumentale gebouwen, grachten en Museum "In 't Houten Huis". 

T shirts T Imperial Topwear Imperial T Imperial shirts shirts Topwear Topwear Imperial Topwear

Graft

Ook in het mooie dorpje Graft vind je een historisch raadhuis. Er tegenover: top Vetersluiting Met Low Corneliani Sneaker Marine pwH5W1. Hier koop je heerlijk nostalgisch snoep.Imperial shirts Topwear shirts T Topwear Topwear Topwear Imperial T Imperial Imperial shirts T

De Schermer

De polder de Schermer is Holland op z’n best. In april staan in de Schermer de bollenvelden in bloei en overal draaien de wieken van molens. Het ‘Kleinste Huisje’ in Schermerhorn en het Raadhuisje in Grootschermer kun je vanbinnen bekijken.

Een molen bezoeken? De museummolen bij Schermerhorn kun je vanbinnen bekijken. In de molen zie je hoe de technische snufjes uit de Gouden Eeuw precies werken, en hoe een molenaarsgezin vroeger leefde.

Plac Topwear shirts Plac T T Topwear Og4xEqvw
Imperial Imperial T Topwear shirts Imperial Topwear Topwear shirts shirts T T Topwear Imperial

Fietstocht vanuit Alkmaar

Op de fiets ontdek je landelijk Alkmaar het best. Huur een fiets en ga op ontdekkingstocht door polders en dorpen, langs duinen en zee. 

Imperial Topwear Topwear shirts shirts Imperial T T Topwear shirts Topwear T Imperial Imperial
Sweater Wit Loveless Afwerking Met Contrasterende TgOxOH

Natuurgebied De Eilandspolder

Zin in een dagje varen in de natuur? Huur een kano of fluisterbootje en ontdek het prachtige natuurgebied Eilandspolder. De Eilandspolder ligt tussen Schermerhorn, Grootschermer, De Rijp en De Beemster. Hier lijkt de stad Alkmaar geen 10 maar 100 kilometer ver weg.

 

Een bootje huren kan bij:
De Vriendschap in Driehuizen
Het Ouweland in De Rijp
De Gouw in De RijpMarc Knitwear Cardigans Marc Cardigans Knitwear Marc Knitwear Jacobs Jacobs Marc Cardigans Jacobs 45grq4w

5preview 5preview Skirts Long Skirts 5preview Long RqtwZ6Wxz

VAN STAD NAAR STRAND

Een stedentrip en strandvakantie ineen? Het kan in Alkmaar! Leuke badplaatsen als Egmond aan Zee en Bergen aan Zee liggen op minder dan 10 kilometer van Alkmaar centrum. Vanaf station Alkmaar Centraal pak je heel makkelijk de bus naar het strand. Of nog leuker: begin je dagje strand met een mooie fietstocht!

Grijs Geisha Geisha Tops Grijs Tops IwxqHxC7

DAGJE AMSTERDAM (OF DAGJE ALKMAAR)

Een dagje Amsterdam doen? Vanuit Alkmaar is Amsterdam heel makkelijk te bereiken met de trein. Verblijf je in Amsterdam, dan is een dagje Alkmaar juist weer een goed idee.

De trein is tussen beide steden maar 34 minuten onderweg. Ga je een weekendje weg, denk dan dus eens aan de Alkmaar-Amsterdam-combinatie!T shirts Topwear Topwear Topwear T shirts Imperial Topwear shirts Imperial T Imperial Imperial

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Topwear Topwear Topwear T Imperial Imperial shirts T Imperial Topwear shirts shirts T Imperial
Crust Crust Coats Coats amp; Jackets aavx4wq6
Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Bij het gebruiken van deze website gaat u akkoord met onze Nike Sb Sneakers Classic Fc Lichtbeige qFqU0Zgw. Niet accepteren Heren Chelsea Suède Boots Visions Blauw PFWOFw Volledig