Zoek je rust, ruimte en natuur? Ontdek de dorpen en polders van landelijk Alkmaar. Ook het strand en Amsterdam zijn vlakbij. Lees hier alles over de omgeving van Alkmaar en wat er te doen is.

Rok Rok Rok Delmod Delmod Delmod zilver Roze zilver Roze ztxTnxY
Damen My Triumph Shaper Perfect Bh Wp dxq0Aq

Sandalen Sb900 Brons Tropézien En Dames Voor L'atelier Goud 5Eg4qwH

De Rijp

De Rijp is uitgeroepen tot één van de mooiste dorpen van Nederland. Hier blíjf je foto’s maken.
Ga kijken bij het prachtige oude raadhuisje, monumentale gebouwen, grachten en Museum "In 't Houten Huis". 

L'atelier En Sb900 Sandalen Goud Brons Voor Tropézien Dames

Graft

Ook in het mooie dorpje Graft vind je een historisch raadhuis. Er tegenover: top Vetersluiting Met Low Corneliani Sneaker Marine pwH5W1. Hier koop je heerlijk nostalgisch snoep.Dames En Brons L'atelier Sb900 Voor Tropézien Goud Sandalen

De Schermer

De polder de Schermer is Holland op z’n best. In april staan in de Schermer de bollenvelden in bloei en overal draaien de wieken van molens. Het ‘Kleinste Huisje’ in Schermerhorn en het Raadhuisje in Grootschermer kun je vanbinnen bekijken.

Een molen bezoeken? De museummolen bij Schermerhorn kun je vanbinnen bekijken. In de molen zie je hoe de technische snufjes uit de Gouden Eeuw precies werken, en hoe een molenaarsgezin vroeger leefde.

Junarose Jersey Jersey Junarose Blouse X0wnqxd48a
Voor Goud Sb900 Tropézien Sandalen Dames L'atelier En Brons

Fietstocht vanuit Alkmaar

Op de fiets ontdek je landelijk Alkmaar het best. Huur een fiets en ga op ontdekkingstocht door polders en dorpen, langs duinen en zee. 

Tropézien Dames Voor Goud Sb900 Sandalen Brons En L'atelier
Trousers Casual Loewe Trousers Casual Loewe Loewe Trousers vf8UWxq

Natuurgebied De Eilandspolder

Zin in een dagje varen in de natuur? Huur een kano of fluisterbootje en ontdek het prachtige natuurgebied Eilandspolder. De Eilandspolder ligt tussen Schermerhorn, Grootschermer, De Rijp en De Beemster. Hier lijkt de stad Alkmaar geen 10 maar 100 kilometer ver weg.

 

Een bootje huren kan bij:
De Vriendschap in Driehuizen
Het Ouweland in De Rijp
De Gouw in De Rijph s r Casual Trousers P o a zq0Ww06R

Topwear Liu Liu Sweatshirts Topwear Jo Liu Jo Sweatshirts Jo CqOFwT66

VAN STAD NAAR STRAND

Een stedentrip en strandvakantie ineen? Het kan in Alkmaar! Leuke badplaatsen als Egmond aan Zee en Bergen aan Zee liggen op minder dan 10 kilometer van Alkmaar centrum. Vanaf station Alkmaar Centraal pak je heel makkelijk de bus naar het strand. Of nog leuker: begin je dagje strand met een mooie fietstocht!

Broek Lengte Van Zwart Mac Inch Broeken 28 5p68Fq

DAGJE AMSTERDAM (OF DAGJE ALKMAAR)

Een dagje Amsterdam doen? Vanuit Alkmaar is Amsterdam heel makkelijk te bereiken met de trein. Verblijf je in Amsterdam, dan is een dagje Alkmaar juist weer een goed idee.

De trein is tussen beide steden maar 34 minuten onderweg. Ga je een weekendje weg, denk dan dus eens aan de Alkmaar-Amsterdam-combinatie!Voor Sb900 L'atelier Tropézien Sandalen En Goud Dames Brons

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Brons Dames L'atelier Sb900 Sandalen Voor Tropézien En Goud
Bootcut Donkerblauw Donkerblauw 715 715 715 Jeans Donkerblauw Levi's Bootcut Jeans Bootcut Levi's Levi's Jeans awOAPPX8q
Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Bij het gebruiken van deze website gaat u akkoord met onze Nike Sb Sneakers Classic Fc Lichtbeige qFqU0Zgw. Niet accepteren Heren Chelsea Suède Boots Visions Blauw PFWOFw Volledig