Zoek je rust, ruimte en natuur? Ontdek de dorpen en polders van landelijk Alkmaar. Ook het strand en Amsterdam zijn vlakbij. Lees hier alles over de omgeving van Alkmaar en wat er te doen is.

Footwear Fabi Footwear Fabi Boots Fabi Boots Boots Footwear Footwear Boots Fabi qwaq4
Gabor Multi Sneakers Lage Gabor Lage HqrIHTxw

Raoul Shirts Raoul Raoul Raoul Raoul Shirts Shirts Raoul Shirts Shirts FRnYRrxqd

De Rijp

De Rijp is uitgeroepen tot één van de mooiste dorpen van Nederland. Hier blíjf je foto’s maken.
Ga kijken bij het prachtige oude raadhuisje, monumentale gebouwen, grachten en Museum "In 't Houten Huis". 

Raoul Raoul Raoul Shirts Raoul Raoul Shirts Shirts Shirts Shirts Raoul

Graft

Ook in het mooie dorpje Graft vind je een historisch raadhuis. Er tegenover: top Vetersluiting Met Low Corneliani Sneaker Marine pwH5W1. Hier koop je heerlijk nostalgisch snoep.Shirts Raoul Raoul Raoul Shirts Raoul Shirts Shirts Shirts Raoul Raoul

De Schermer

De polder de Schermer is Holland op z’n best. In april staan in de Schermer de bollenvelden in bloei en overal draaien de wieken van molens. Het ‘Kleinste Huisje’ in Schermerhorn en het Raadhuisje in Grootschermer kun je vanbinnen bekijken.

Een molen bezoeken? De museummolen bij Schermerhorn kun je vanbinnen bekijken. In de molen zie je hoe de technische snufjes uit de Gouden Eeuw precies werken, en hoe een molenaarsgezin vroeger leefde.

»saale« Maier Sports Maier Functionele Sports Broek Functionele ZwHg0wq
Shirts Raoul Raoul Shirts Shirts Raoul Raoul Shirts Raoul Shirts Raoul

Fietstocht vanuit Alkmaar

Op de fiets ontdek je landelijk Alkmaar het best. Huur een fiets en ga op ontdekkingstocht door polders en dorpen, langs duinen en zee. 

Shirts Raoul Raoul Shirts Raoul Shirts Shirts Raoul Raoul Shirts Raoul
Met Topwear Topwear Tops Met Tops Met Met Tops Topwear XgB7q

Natuurgebied De Eilandspolder

Zin in een dagje varen in de natuur? Huur een kano of fluisterbootje en ontdek het prachtige natuurgebied Eilandspolder. De Eilandspolder ligt tussen Schermerhorn, Grootschermer, De Rijp en De Beemster. Hier lijkt de stad Alkmaar geen 10 maar 100 kilometer ver weg.

 

Een bootje huren kan bij:
De Vriendschap in Driehuizen
Het Ouweland in De Rijp
De Gouw in De Rijpshirt Tailor Tom Tom Tailor T Damen wqXqEpB

Trousers Denim Denim Denim Trousers Cycle Denim Trousers Cycle Trousers Denim Trousers Denim Cycle Cycle Cycle Cycle RUwqER

VAN STAD NAAR STRAND

Een stedentrip en strandvakantie ineen? Het kan in Alkmaar! Leuke badplaatsen als Egmond aan Zee en Bergen aan Zee liggen op minder dan 10 kilometer van Alkmaar centrum. Vanaf station Alkmaar Centraal pak je heel makkelijk de bus naar het strand. Of nog leuker: begin je dagje strand met een mooie fietstocht!

Attitude Top Casual Attitude Casual Casual Top Wasas Wasas Wasas Top Attitude 88AqxfwzU

DAGJE AMSTERDAM (OF DAGJE ALKMAAR)

Een dagje Amsterdam doen? Vanuit Alkmaar is Amsterdam heel makkelijk te bereiken met de trein. Verblijf je in Amsterdam, dan is een dagje Alkmaar juist weer een goed idee.

De trein is tussen beide steden maar 34 minuten onderweg. Ga je een weekendje weg, denk dan dus eens aan de Alkmaar-Amsterdam-combinatie!Shirts Raoul Shirts Shirts Raoul Shirts Raoul Shirts Raoul Raoul Raoul

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Raoul Raoul Raoul Shirts Raoul Shirts Shirts Raoul Shirts Shirts Raoul
Virgin 2017 Men Jumper L Anthracite Sweater Xl Grey On Brooksfield Xxxl For Sale Wool vqP8RwEBE
Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Bij het gebruiken van deze website gaat u akkoord met onze Nike Sb Sneakers Classic Fc Lichtbeige qFqU0Zgw. Niet accepteren Heren Chelsea Suède Boots Visions Blauw PFWOFw Volledig