Havermout-appeltaart

Snelle havermout-appeltaart! Het lijkt op een taart maar is eigenlijk een ontbijt,lunch,tussendoortje en dessert tegelijk!
Voor de glutenvrije, melkvrije, nootvrije en eivrije liefhebbers!
Je hebt nodig:
Een springvorm met een doorsnee van 23 cm bekleed met bakpapier en de zijkanten ingevet,
Eenvoorverwarmde oven op 180 graden,
200 gram glutenvrije havermeel (zelf havermout malen),
40 gram boekweitmeel,
3 eetlepels psylliumvezels,
2 eetlepels kokosbloesemsuiker,
100 ml gesmolten kokosolie,
Snufje gember
Meng deze ingrdienten tot een samenhangend deeg en bekleed de springvorm hiermee. Druk goed aan en zet even in de koelkast.
Twee flinke appels in partjes gesnede, peer kan ook
Kaneel
2 eetlepels kokosbloesemsuiker
Haal de vorm weer uit de koelkast en bekleed de bodem met de in parten gesneden appel, strooi er flink wat kaneel overheen en wat kokosbloesemsuiker.
Meer hoef je niet te doen, schuif de taart in het midden van de oven en heb een half uurtje geduld! Eet smakelijk!