BETAAL VOLGENDE MAAND (€1,00)

Eerst passen, achteraf betalen!

Alle aankopen en retourzendingen gedaan binnen één maand worden verzameld in één rekening, die je de daaropvolgende maand krijgt toegezonden. Hierbij wordt €1,- aan administratiekosten in rekening gebracht.Protest Dames Alessas Bcup Bikinitops Mm YapwqXa

Betaal je rekening via een (online) overschrijving
Je betaling kan worden overgemaakt naar bankrekeningnummer 231412 t.n.v. H&M Netherlands B.V. in Amsterdam. IBAN nummer NL89INGB0000231412 en BIC nummer ING BNL2A. Vergeet niet om je referentienummer, zoals vermeld op de rekening, te vermelden bij de betaling.

Kredietwaardigheidstoetsing
H&M behoudt zich het recht voor om een controle uit te voeren bij een aankoop die wordt betaald via betaal Volgende Maand. Op basis van de verkregen informatie kan H&M een alternatieve betaalwijze aanbieden of de bestelling annuleren.

Gedeeltelijke betaling met Betaal Volgende Maand
Indien je de bestelling niet volledig met Betaal Volgende Maand kunt betalen, kun je het bedrag waarmee je saldo wordt overschreden met een cadeaukaart voldoen.

Bij de kassa kun je zien om welk bedrag het gaat.

Heb je liever niet dat je betaling wordt opgesplitst, dan kun je er ook voor kiezen de bestelling volledig met creditcard of iDEAL te betalen.

Betalingsachterstand
In geval je niet betaalt, behoudt H&M zich het recht voor om de vordering over te dragen of te verpanden aan een andere kredietverlener. Kosten voor eventuele incassomaatregelen worden volgens de geldende wettelijke voorschriften in rekening gebracht. Eventuele belastingen en heffingen van overheidswege kunnen bij je schuld worden opgeteld.

Terugbetaling bij retourzendingen
Klik hier voor meer informatie over terugbetaling bij retournering.

Klik hier voor onze betalingsvoorwaarden.